Heart loader

Detta är en grupp för män som vill mötas i en safe container/space där vi kan dela vad vi går igenom för utmaningar i livet. Denna grupp är ett sätt att komma närmare varandra som män och dela från en autentisk, sårbar och sann plats utan att låtsas vara något vi inte är. Att vara sann helt enkelt.

Förhoppningen är att vi känner oss tillräckligt trygga i denna space så att vi vågar ta steg som kan ligga lite utanför vår komfort zon och att vi känner oss välkomna och hållna i denna space mellan män som vill växa. Att genom att mötas på detta sätt neutralisera konkurrens genom att dela våra utmaningar och se våra likheter istället för våra olikheter.

Vi ser fram emot att möta dig och du är välkommen oavsett vad du går igenom. Allt är välkommet i detta space.
Varje träff inleds med olika moment för att fördjupa vår närvaro via dans och meditation samt någon relationell övning.
Vi som kommer leda dagen är David Tham och Fredrik Niclasen.

David är legitimerad psykolog och är alltid på jakt efter nya sätt att växa som människa. Meditation, rörelse och sårbarhet är några av hans passioner som han vill bjuda in andra till som en väg att få ut mer av livet. Det viktiga för honom är att uppmuntra människor att sakta ner och här och nu möta livet som det är.
Hemsida: https://sakta-ner.se/

Fredrik är civilekonom, men arbetar numera som kraniosakral terapeut/traumaterapeut. Han brinner för att skapa trygga platser där äkta möten kan ske där vi kan reglera vårt nervsystem, vila i oss själva och samtidigt mötas i närvaro och trygghet med andra. Denna miljö bjuder han in till via egna sessioner samt workshops inom dans, healing och autentiskt relaterande.
Hemsida: https://conscioustouch.se/

Kopplat till denna mansgrupp finns även en fb grupp med samma namn där vi postar inspiration och kommande events: https://www.facebook.com/groups/235764848746033